OIDFA Nederland

Welkom bij de foto-pagina van OIDFA Nederland. Logo

Oidfa contactdag 24 maart 2018

Op 24 maart j.l. hadden de Nederlandse OIDFA leden weer hun voorjaarscontactdag.
Deze stond in het teken van de inname van de Harten voor onze Hartenwand in Zaandam op ons Lace-Event.
Liesbeth en Tine hadden weer een prachtige workshop verzorgd en er is fanatiek geklost.
Gesa Pander verzorgde ”Kant in het zonnetje” wat voor deze dag was omgedoopt tot ”Kant in de zon”. Gesa wilde graag aandacht vragen voor alle vrouwen die ons prachtig ambacht hebben voortgebracht. Om dit kracht bij te zetten had Gesa een paar prachtige oude kanten bij zich, die dit statement onderschreven.
Ook zijn Annauchka Ritsema en Tosca Ardaseer geweest. Zij gaan voor ons een bewegingsworkshop verzorgen op het Lace-Event. Om even te ”testen” en om feedback te vragen aan onze Nederlandse leden, verzorgden zij een kleine workshop, die op een grote aandacht en fanatieke deelname kon rekenen. Ook werden zij na afloop nog aangesproken om her en der adviezen te geven over zithoudingen.
Om onze hobby op een goede manier te kunnen blijven uitoefenen, is een juiste zithouding van essentieel belang. Op het Lace-Event zullen zij ook stoelmassages verzorgen; ook dit idee werd met enthousiasme begroet.
Van de ingenomen harten laten we hier niet veel zien. Als u deze ”in levende lijve” wilt zien, dan kan dat op ons Lace-Event.
Tot dan.
Een foto impressie vindt u hieronder.